Botanas Bar y Cevicheria

Parhaat palat Latinalaisen Amerikan keittiöistä!

Heittäydy makumatkalle Bogotasta Buenos Airesiin.

Teemme kaikki ceviche-annokset tilauksesta, huipputuoreista kaloista. Kala kypsytetään Leche de tigre -sitrusliemellä, jota tiikerin maidoksikin kutsutaan. Annokseen kuuluu cevichen lisäksi mm. marinoitua punasipulia, tuoreita yrttejä, paahdettua bataattia ja maissia.  

Botanakset ovat tapashenkisiä kuumia sekä kylmiä latinalaisamerikkalaisia annoksia joko itselle tai jaettavaksi koko pöytäseurueelle. 

Meillä nautit autenttiset drinkit Latinalaisen Amerikan Piscosta, kuten Pisco Sour, joka on klassikko Piscon, tuoreen limen ja sokerin yhdistelmästä. Saint Chihuahuan Margarita tehdään 100 %:sta Blue Agave Tequilasta. Uskallatko kokeilla Smokey Margaritaa hienon savuisella Mezcalin aromilla? Nämä ja paljon muuta löydät baaritiskiltämme ja tietysti kesäisin ihanalta kesäterassiltamme!

Ruokalista saattaa vaihdella sesongin parhaiden herkkujen mukaisesti (oikeudet muutoksiin pidätetään). Tule siis paikan päälle ja heittäydy makumatkalle!

Botanakset ja Cevichet ovat tarjolla iltaisin. Lounasaikaan tarjoilemme laajan valikoiman salaattivitriinin antimia sekä uuniperunoita ja uunibataatteja valitsemillasi lisukkeilla!